PETER Y EL DRAGÓN
Títol original: Pete’s Dragon Direcció: David Lowery País: EUA Durada: 103 min Any: 2016 Gènere: Aventures Interpretació: Oakes FegleyBryce Dallas HowardOona LaurenceRobert RedfordMichael C. HallWes BentleyCraig HallKarl Urban Guió: S.S. Field, Toby Halbrooks, David Lowery, Seton I. Miller Música: Howard Shore Distribuïdora: The Walt Disney Company Estrena a Espanya: 19/8/2016

Qualificació per edats:
Apta per a tots els públics
Doblada en castellà
SINOPSI

Durant anys, el senyor Meacham, un vell tallador de fusta, ha fascinat els nens de la regió amb els seus contes sobre un drac ferotge que resideix en el més profund dels boscos del Nord-oest del Pacífic. Per a Grace, la seva filla, que treballa com a guarda forestal, aquestes històries no són més que contes per a nens... fins que coneix Peter. Peter és un misteriós nen de 10 anys que no té família ni llar, i que assegura que viu al bosc amb un gegant drac verd anomenat Eliott. Segons les descripcions de Peter, Elliot sembla extraordinàriament similar al drac de les històries del senyor Meacham. Amb l'ajuda de Natalie, una nena d’11 anys, el pare de la qual, Jack, és amo de la serradora local, Grace se’n va a la recerca de respostes que determinin d'on ve Peter, quina és la seva veritable llar i quina és la veritat sobre aquest drac.

(labutaca.net)
CRÍTICA

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: