LOS SIETE MAGNÍFICOS

Títol original: The magnificent seven Direcció i guió: Antoine Fuqua i John Lee Hancock i Nic Pizzolatto País: Estats Units Durada: 130 min Any: 2016 Gènere: Western, acció, aventura Interpretació: Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Peter Sarsgaard, Haley Bennett, Matt Bomer, Vincent D'Onofrio, Luke Grimes, Cam Gigandet, Byung-hun Lee, Kevin Wayne, Thomas Blake Jr., Miles Doleac, Jonathan Joss, Martin Sensmeier, Manuel García-Rulfo Música: James Horner Fotografia: Mauro Fiore Distribuïdora: Sony Estrena a Espanya: 23/09/2016

No recomanada per a menors de 12 anys
Doblada en castellà
SINOPSI

A l'Amèrica de després de la Guerra Civil, en ple Salvatge Oest, un petit poble mexicà és assetjat per l'atac continu dels bandits, es tracta de gent honrada assassinada a sang freda. Els seus habitants decidiran contractar un grup format per set pistolers per defensar-se i buscar justícia. La ciutat de Rose Creek es troba sota el ferri control del temible bandoler Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard). La desesperació dels seus ciutadans els portarà a buscar protecció de set pistolers fora de la llei. Sam Chisolm (Denzel Washington) serà l'encarregat de buscar els homes adequats per fer aquesta feina. Un grup format per caçadors de recompenses, jugadors i assassins a sou, serà qui s'encarregui de defensar aquest poble delmat per Bogue. Mentre es preparen per al violent enfrontament que saben que està a punt de passar, els set mercenaris s'adonaran que estan lluitant per alguna cosa més que diners.

(Sensacine.com)

CRÍTICA

'Los siete magníficos' ofereix el que un espera d'aquest gènere sense decebre en absolut

[...] Antoine Fucqua s'està llaurant una carrera com a director en el gènere d'acció que, si em permeteu, em recorda bastant a l'estil narratiu i cinematogràfic del millor director d'aquest gènere que ha parit el cinema, John McTiernan. La manera d'enfocar el seu estil es basa en un classicisme formal benentès que aconsegueix la seva expressió més gran en aquest remake de Los siete magníficos d'una manera que, així de senzill, dóna gust. La presentació que porta a terme dels personatges resulta esplèndida, sense accelerar el ritme, mantenint una solidesa en la posada en escena formidable de manera que deixa respirar l'actitud dels seus personatges i la sensació d'equip que els envolta, i en la seva presentació d’una hora, aproximadament, el cineasta ho plasma amb una elegància i un saber cinematogràfic que, en els temps que corren, és mannà. Sense grans ostentacions visuals, Fucqua se centra a aprofitar el seu esplèndid disseny de producció fins al límit de les seves possibilitats, i per descomptat, es nota que s'ho ha passat d’allò més bé.

[...] Los siete magníficos m'ha semblat un entreteniment molt notable, on Antoine Fucqua demostra un domini d'aquest gènere envejable, i en el qual, a dia d'avui, està demostrant ser un dels millors en aquest àmbit. El seu maneig de tots els elements resulta envejable, i ofereix precisament el que un n’espera sense decebre en absolut. No és perfecta, per descomptat, (el segon acte resulta rutinari i monòton, amb molt poc que aportar en els seus personatges) però acaba per oferir unes dosis de bon cinema d'acció que, sens dubte, resulta tota un delit en els temps d'avui en dia, on els efectes visuals predominen cada vegada més. Antoine Fucqua ha demostrat que no cal recórrer a això per deixar atònit l'espectador, i a Los siete magníficos hi ha l'exemple.

Manu Monteagudo – Factoriadelcine.com

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: