EL REGAL DE LA MOLLY MONSTRE

Títol original: Molly Monster: der Kinofilm Direcció: Ted Sieger, Michael Ekblad, Matthias Bruhn Guió: John Chambers Països: Alemanya, Suècia, Suïssa Durada: 72 min Any: 2015 Gènere: Animació Producció: Alexandra Schatz, Josef Burri So: Tilo Busch Fotografia: Wolfram Spaeth Muntatge: Melanie Hartmann Distribuïdora: Pack Màgic Estrena a Espanya: 20/01/2017

Apta per a tots els públics

Doblada en català
CICLE DE CINEMA INFANTIL
[DO en català i amb audiodescripció per a infants amb dificultats visuals
i amb subtítols per a infants amb dificultats auditives]
SINOPSI

La Molly Monstre és l’única i molt estimada filla d’en Popo i l’Etna Monstre. La seva vida transcorre en l’entorn familiar, jugant amb el seu millor amic, l’Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Però quan la seva mare pon un ou (que covarà el pare), la Molly emprèn un viatge que canviarà el seu lloc a la família. El viatge la durà lluny de casa seva, travessant les muntanyes molt molt salvatges i fins a l’illa de l’Ou, on es reunirà amb el pare i la mare i amb el seu nou germanet minimonstre.

(Packmagic.cat)

CRÍTICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: