KONG: LA ISLA CALAVERA

Títol original: Kong: Skull Island Direcció: Jordan Vogt-Roberts Guió: Dan Gilroy, Max Borenstein (remake: Merian C. Cooper, Edgar Wallace) País: EUA Durada: 118 min Any: 2017 Gènere: Fantàstic, aventures Interpretació: Tom Hiddleston, Brie Larson, Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly, Toby Kebbell, Thomas Mann, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Shea Whigham, John Ortiz, Eugene Cordero Música: Henry Jackman Fotografia: Larry Fong Distribuïdora: Warner Bros Estrena a Espanya: 10/3/2017

Pendent de qualificació

Doblada en castellà

SINOPSI

Un divers equip d'exploradors és reunit per aventurar-se en l'interior d'una illa del Pacífic -tan bella com traïdora- que no apareix en els mapes, sense saber que estan envaint els dominis del mític King Kong.

(Filmaffinity.com)

CRÍTICA

King Kong amb aires d’’Apocalypse Now’

La crítica internacional coincideix que la nova aventura del goril·la més temut del cinema destaca pels seus efectes visuals i un Kong a l'altura

Ja queda menys per retrobar-nos amb el goril·la més temut pels gratacels de Nova York. Kong: la isla Calavera, que s'estrena el pròxim 10 de març, ens trasllada als anys 70, després de la guerra del Vietnam, quan uns exploradors viatgen a una misteriosa illa del Pacífic. Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson i John Goodman comanden el grup d'intrèpids (i insensats) aventurers que envaeixen els dominis de King Kong i altres éssers monstruosos. La crítica internacional ja ha pogut veure la pel·lícula dirigida per Jordan Vogt-Roberts i aquestes són les opinions més destacades:

Drew Taylor (The Playlist): "Quant al nivell purament visual, Kong: la isla Calavera és un plaer. Evita molts dels problemes més comuns que es cometen en una producció a gran escala, allunyant-se de talls ràpids i moviments de càmera maldestres, en favor d'una composició i ritme més elegants. I el guió, de Dan Gilroy, John Gatins, Derek Connelly i Max Borenstein, és tan sòlid que no trontolla tant com podria en les escenes en què apareixen les criatures per causar estralls. [...] Vogt-Roberts i el seu equip tècnic han creat un Kong millor format. Sembla menys realista però alhora és més real. L’han fet més monstre i menys animal, dotant-lo de més sentit i convertint-lo en una deïtat ancestral o un protector de l'illa; menys rei i més Déu".

Robbie Collin (The Telegraph): Kong: la isla Calavera és la setena adaptació de l'original King Kong (1933), però la primera que podria haver estat llançada com una pel·lícula B a l’estil Apocalypse Now, desgavellada i audaç. Evidentment s'ha rodat des de l'enteniment que revelar un primat enorme no causa excitació per si sol, encara que la nova criatura és quatre vegades més alta que l'original. [...] En el fons, tota la pel·lícula és una espècie de retro-artefacte excèntric amb sentit de l'humor: menys El corazón de las tinieblas i més tenebres amb cor".

Alonso Duralde (TheWrap): "No li falta ni diversió ni refinament, i té la pulcritud d'un d'aquells dinars fast-food compartimentats. [...] El director Jordan Vogt-Roberts mou les peces d’A a Z amb un ritme hàbil, però els personatges no deixen de ser aquestes simples peces. Malgrat tot, ofereix unes quantes escenes d'acció memorables: un enfrontament ple de suspens en un camp ennuvolat ple d'ossos, i el monstre gegant en acció, més palpable i perillós que qualsevol escaramussa robotera de la saga Transformers". [...]

Cinemanía – cinemania.elmundo.es

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: