GUARDIANES DE LA GALAXIA. VOL.2

Títol original: Guardians of the Galaxy Vol. 2 Direcció: James Gunn Guió: James Gunn, Dan Abnett, Andy Lanning País: EUA Durada: 136 min Any: 2017 Gènere: Ciència-ficció, aventures Interpretació: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker, Karen Gillan, Kurt Russell, Glenn Close, Sylvester Stallone, Elizabeth Debicki, Tommy Flanagan, Sean Gunn, Pom Klementieff, Chris Sullivan Música: Tyler Bates Fotografia: Henry Braham Distribuïdora: Walt Disney Estrena a Espanya: 28/4/2017

No recomanada per a menors de 12 anys

Doblada en castellà

SINOPSI

Els Guardians han de lluitar per mantenir unida la seva nova família mentre esbrinen el misteri de la veritable filiació de Peter Quill. Els vells enemics es converteixen en nous aliats i els personatges favorits dels fans provinents dels còmics clàssics acudiran en ajuda dels nostres herois mentre l'Univers Cinematogràfic Marvel segueix expandint-se.

(Labutaca.net)

CRÍTICA

Les primeres crítiques de 'Guardianes de la Galaxia Vol. 2' són unànimes:
és fantàstica

D'aquesta manera, la pel·lícula dirigida per James Gunn ha superat en acollida altres pel·lícules de l'Univers Cinematogràfic de Marvel com 'Iron Man 3' o 'Vengadores'

El proper 28 d'abril s'estrena a les sales de cinema la nova pel·lícula de l'Univers Cinematogràfic de Marvel, Guardianes de la Galaxia Vol. 2. Aquesta és una de les cintes més esperades de l'any, una pel·lícula en la qual James Gunn ha tret el millor de si mateix per demostrar que l'èxit de la primera entrega no va ser fortuït.

[...] la pel·lícula ha estat exposada a un públic selecte per començar a rebre les primeres crítiques i treballar en base a aquestes, és a dir, fer algun canvi en cas que fos necessari o saber quins moments interessa més mantenir ocults a l'audiència, de moment. El resultat d'aquest test ha estat increïble: una nota 100.

Segons The Hollywood Reporter, tots els assistents han estat d'acord i han votat per unanimitat que la seqüela de Guardianes de la Galaxia és un 100. D'aquesta manera, la cinta de Disney supera totes les anteriors de Marvel, incloent-hi Iron Man 3 i Vengadores, les dues que més nota tenien fins ara, superant els 90 punts de 100.

Totes les companyies solen recórrer a aquest tipus de screeners per testejar l'impacte dels seus projectes en l'audiència. No només els demanen votar per la pel·lícula, també els sotmeten a diversos qüestionaris i debats. En el cas de Marvel, l'estudi sol recórrer a amics o familiars, és a dir, a persones de confiança.

Tenint en compte que el procés de Marvel és diferent del de la resta de companyies, és molt complicat comparar aquest resultat amb altres projectes aliens a l'univers, però per fer-nos-en una idea, Pretty Woman va aconseguir 70 punts, segons un antic executiu de Disney, mentre que Cisne Negro va aconseguir-ne 55, i Forrest Gump va aconseguir-ne 88.

Cristina Vega – Sensacine.com

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: