EL CUADERNO DE SARA

Direcció: Norberto López Amado Guió: Jorge Guerricaechevarría País: Espanya Durada: 115 min Any: 2018 Gènere: Aventures, intriga Interpretació: Belén Rueda,  Manolo Cardona,  Enrico Lo Verso,  Marián Álvarez,  Florín Opritescu, Malcolm Sitté,  Iván Mendes,  Marta Belaustegui,  Nick Devlin Fotografia: David Omedes Distribuïdora: Walt Disney Estrena a Espanya: 2/2/2018
No recomanada per a menors de 16 anys

Versió original encastellà

SINOPSI

La Laura és una dona que viatja a Kinshasa, República Democràtica del Congo, per trobar la seva germana, que va desaparèixer fa anys a la selva mentre treballava de missionera. Una fotografia borrosa trobada en un poblat miner del país és la seva única pista. La protagonista haurà d’endinsar-se en un territori pertanyent als Senyors de la Guerra i deixar enrere totes les diferències que la separaven de la seva germana. A més, s'enfrontarà a la veritat sobre les activitats de les potències mundials al Tercer Món.

(Sensacine.com)

CRITICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: