LA ABEJA MAYA: LOS JUEGOS DE LA MIEL

Títol original:  Die Biene Maja 2 - Die Honigspiele (Maya the Bee: The Honey Games)Direcció: Noel Cleary, Alexs Stadermann, Sergio Delfino Guió: Adrian Bickenbach, Noel Cleary, Fin Edquist, Alexs Stadermann País: Austràlia Durada: 83 min Any: 2017 Gènere: Animació, infantil Música: Ute Engelhardt Distribuïdora: Flins i Pinículas Estrena a Espanya: 9/2/2018

Apta per a tots els públics i distintiu especialment recomanada per a la infància.

Doblada en castellà

SINOPSI

Torna a la gran pantalla l'abella més aventurera i divertida del rusc. Aquest cop, l’entremaliada abella ficarà la pota amb l'emperadriu de Buzztrópolis i haurà unir-se a un equip de rebels insectes per participar en els Jocs de la Mel, per poder salvar així la seva reina i la resta de companyes de la bresca. Els seus adversaris, l'equip de Buzztrópolis, no l’hi posaran gens fàcil ja que el seu líder Violet farà tot el possible, trampes incloses, per derrotar-les. Això sí, Maya estarà acompanyada pels seus companys de sempre, Flip i Willi. Que comencin els Jocs de la Mel!

(Sensacine)

CRITICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: