LEO DA VINCI. MISSIÓ MONA LISA

Títol original: Leo da Vinci: Missione Monna Lisa Direcció: Sergio Manfio Guió: Francesco Manfio, Sergio Manfio (història: Francesco Manfio, Sergio Manfio) País: Itàlia Durada: 85 min Any: 2018 Gènere: Animació, infantil, fantàstic Música: Marco Fedalto Distribuïdora: Vercine Estrena a Espanya: 13/4/2018

Apta per a tots els públics
Doblada en català

SINOPSI

Leo Da Vinci, un jove pintor i inventor amb moltes idees al cap, queda totalment enamorat de Mona Lisa, una noia que un dia perd casa seva a causa d'un incendi. Ell, implicat a ajudar-la, se li ocorre una aventura boja i emocionant a parts iguals que podria arreglar la seva situació. Vol trobar el vaixell pirata que anys enrere va naufragar prop de l'illa de Montecristo per recuperar el fabulós tresor que es diu que amaga. Amb aquest tresor, creu que els problemes de Mona Lisa es podrien solucionar, així que tots dos, al costat dels seus amics, començaran un viatge que no serà gens fàcil. Però no seran els únics que vulguin aconseguir el tresor.

(Filmaffinity.com)

CRITICA

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: