DEADPOOL 2

Direcció: David Leitch Guió: Rhett Reese, Paul Wernick, Ryan Reynolds (còmic: Rob Liefeld, Fabian Nicieza) País: EUA Durada: 111 min Any: 2018 Gènere: Acció, fantàstic, comèdia Interpretació: Ryan Reynolds, Zazie Beetz, Josh Brolin, Morena Baccarin, T.J. Miller, Karan Soni, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Jack Kesy, Julian Dennison, Eddie Marsan, Lewis Tan, Bill Skarsgård, Rob Delaney, Terry Crews, Shiori Kutsuna, Hayley Sales, Luke Roessler, Scott Vickaryous, Tanis Dolman, Nikolai Witschl, Andréa Vawda Música: Tyler Bates Fotografia: Jonathan Sela Distribuïdora: Twentieth Century Fox Estrena a Espanya: 18/5/2018

No recomanada per a menors de 18 anys
Doblada en castellà

SINOPSI

Després de sobreviure a un atac boví gairebé fatal, un desfigurat xef de cafeteria, Wade Wilson, tracta de complir el seu somni de convertir-se en el cambrer més famós del lloc, alhora que mira de fer front a la seva pèrdua del sentit del gust. En la recerca per a la recuperació d'aquest, així com la d'un condensador de flux, Wade haurà de lluitar contra ninges, yakuzes i un grup de gossos sexualment agressius, mentre recorre el món per descobrir la importància de la família, l'amistat, el gust i aconseguir guanyar el cobejat títol que posa a les tasses de cafè: "El millor amant del món"... Seqüela de la reeixida pel·lícula (va recaptar més de 780 milions de dòlars a tot el món) paròdia dels superherois mutants del 2016, també protagonitzada per Reynolds.

(Filmaffinity.com)

CRITICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: