HOTEL TRANSSILVANIA 3: UNES VACANCES MONSTRUOSES

Títol original: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation Direcció: Genndy Tartakovsky Guió: Michael McCullers, Genndy Tartakovsky País: EUA Durada: 97 min Any: 2018 Gènere: Animació Distribuïdora: Sony Pictures Estrena a Espanya: 13/07/2018

Apta per a tots els públics, especialment recomanada per a la infància
Doblada en català

SINOPSI

Tota la colla està de tornada! I aquesta vegada, Dràcula, la seva filla Mavis, el seu gendre Johnny i el seu nét Dennis, a més de tota la troupe de monstres, se'n van de creuer. I és que Mavis sorprèn el seu pare amb un viatge sorpresa en un creuer de luxe per a monstres, així que Dràcula haurà de prendre’s unes vacances de la seva feina a l'Hotel. Com que no poden resistir-se a la temptació d'anar-hi, el grup d'amics format per la mòmia, l'home llop i el gelatinós Blandi, s'uniran a aquesta aventura en vaixell. Un cop en alta mar, el comte Dràcula coneixerà Ericka, la misteriosa capitana de l'embarcació amb la qual viurà un romanç. O almenys ho intentarà, ja que la sobreprotectora Mavis s'esforçarà per mantenir-los separats. Tot es complicarà quan descobreixin que Ericka és en realitat la descendent de Van Helsing, l’arxienemic de Dràcula i de tots els monstres.

(Sensacine.com)

CRITICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: