EL CASCANUECES Y LOS CUATRO REINOS

Títol original: The Nutcracker and the Four Realms Direcció: Lasse Hallström, Joe Johnston Guió: Ashleigh Powell (història: E.T.A. Hoffman) País: EUA Durada: 96 min Any: 2018 Gènere: Fantasia Interpretació: Mackenzie Foy, Keira Knightley, Helen Mirren, Morgan Freeman, Eugenio Derbez, Matthew Macfadyen, Miranda Hart, Ellie Bamber, Misty Copeland, Omid Djalili, Meera Syal, Nick Mohammed, Charles Streeter, Gemma Wilks, Andrei Cotofan Música: James Newton Howard Fotografia: Linus Sandgren Distribuïdora: Walt Disney Estrena a Espanya: 31/10/2018

Apta per a tots els públics,
especialment recomanada per a la infància

Doblada en castellà

SINOPSI

La història relata les aventures de Clara (Mackenzie Foy), una nena que rep com a regal de Nadal un trencanous. El seu germà (Tom Sweet) està gelós i el trenca, tot i que per sort la joguina es pot arreglar. La petita, contenta, s'aixeca a la nit per abraçar el seu trencanous, que en aquest moment es transforma i la porta a un món màgic. Allà les flors conviuen amb els flocs de neu i innombrables llaminadures. Però no tot serà bo, ja que Clara es trobarà enmig d'una guerra entre els homes de gingebre i el rei dels ratolins.

(Sensacine.com)
CRÍTICA

    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: