EL GRINCH

 

Títol original: The Grinch Direcció: Yarrow Cheney, Scott Mosier Guió: Mike LeSieur, Tommy Swerdlow (història: Dr. Seuss) País: EUA Durada: 90 min Any: 2018 Gènere: Animació, comèdia, Nadal Música: Danny Elfman Distribuïdora: Universal Pictures Estrena a Espanya: 30/11/2018

Apta per a tots els públics, especialment recomanada per a la infància
Doblada en castellà

SINOPSI

El Grinch és un ésser rondinaire i pelut de color verd que viu en una cova amagada a la part alta de la muntanya. Ell mateix assegura que el seu cor és molt petit i que aquest és el motiu pel qual és un rondinaire que sempre es queixa de tot i no hi ha res que li sembli bé. El seu únic amic és un gosset anomenat Max, i això per al Grinch és més que suficient perquè ell no necessita ningú.

Un dia, des del seu cau, a la part alta del Mont Crumpit, comença a sentir sorolls procedents de la ciutat de Villaquien, on els seus habitants, els Quien, estan entusiasmats organitzant els preparatius per celebrar el Nadal. A ell tanta alegria li provoca una ràbia i una enveja que és incapaç de controlar. Però, aviat descobrirà què pot fer perquè aquest sentiment desaparegui: baixar a la localitat i allà robar tots els ornaments i els regals nadalencs. Així ningú podrà gaudir d'aquesta festa.

(Sensacine.com)

CRÍTICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: