EN RALPH DESTRUEIX INTERNET

Títol original: Ralph Breaks the Internet Direcció: Rich Moore, Phil Johnston Guió: Phil Johnston, Pamela Ribon País: EUA Durada: 112 min Any: 2018 Gènere: Animació Música: Henry Jackman Fotografia: Animació, Nathan Warner Distribuïdora: The Walt Disney Estrena a Espanya: 5/11/2018

Apta per a tots els públics,
especialment recomanada per a la infància

Doblada en català

Apta per a tots els públics,
especialment recomanada per a la infància

SINOPSI

En Ralph destrueix internet surt dels recreatius, i s'endinsa en el món inexplorat, expansiu i emocionant d'Internet. En Ralph, el dolent dels videojocs i la seva companya Vanellope von Schweetz hauran de jugar-s'ho tot viatjant per les xarxes a la recerca d'una peça de recanvi que pugui salvar Sugar Rush, el videojoc de la Vanellope. i per complicar més les coses, en Ralph i la Vanellope depenen dels ciutadans d'Internet, els anomenats 'ciutanets' perquè els ajudin a desenvolupar-se en aquest perillós món. Entre ells hi ha un empresari d'Internet anomenat Yesss, que és l'algoritme estrella i l'ànima de "BuzzTube", la pàgina web més de moda del moment.

(Filmaffinity.com)


CRÍTICA

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: