SPIDER-MAN. UN NOU UNIVERS

Títol original: Spider-Man: Into the Spider-Verse Direcció: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman Guió: Phil Lord, Rodney Rothman (personatges: Stan Lee, Brian Bendis, Sara Pichelli, Steve Ditko) País: EUA Durada: 117 min Any: 2018 Gènere: Animació Música: Daniel Pemberton Distribuïdora: Sony Pictures Estrena a Espanya: 21/12/2018

No recomanada per a menors de 7 anys
Doblada en català

SINOPSI

 
Nova pel·lícula sobre el popular superheroi Spiderman. En aquesta ocasió coneixerem Miles Morales, un jove que adquireix superpoders després de ser picat per una aranya i que, des de llavors, es dedica a portar una doble vida en què compagina la seva rutina d'adolescent a l'institut amb patrullar la ciutat i perseguir dolents. Per sort, per aprendre els inconvenients de l'ofici, comptarà amb un gran mestre: el mateix Peter Parker. Junts hauran de fer equip amb els Home Aranya de diferents universos per poder frenar un perill que amenaça d’acabar amb la realitat tal com la coneixem.

(Sensacine.com)


CRÍTICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: