X-MEN: FÉNIX OSCURA

Títol original: X-Men: Dark Phoenix Direcció i guió: Simon Kinberg País: EUA Durada: 116 min Any: 2019 Gènere: Ciència-ficció Interpretació: Sophie Turner, Jessica Chastain, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee Música: Hans Zimmer Fotografia: Mauro Fiore Distribuïdora: Hispano Foxfilm Estrena a Espanya: 07/06/2019

No recomanada per a menors de 12 anys
Doblada en castellà

SINOPSI

Aquesta vegada els X-MEN s'enfronten al seu enemic més poderós: un dels seus propis membres, Jean Grey (Sophie Turner). Durant una missió de rescat a l'espai, Jean gairebé mor en ser atrapada per una misteriosa força còsmica. Quan torna a casa, aquesta força no només l'ha fet infinitament més poderosa, també ara és més inestable. Mentre lluita amb l'entitat que habita al seu interior, Jean manifesta els seus poders de formes que no pot controlar ni comprendre.


Jean caurà en una espiral fora de control fent mal a aquells que més estima, començant a destruir els llaços que mantenen units els X-Men. Mentre la seva família s'enfonsa, han de trobar la forma d'unir-se, no només per salvar l'ànima de Jean, sinó també per salvar el planeta d'uns extraterrestres que volen transformar aquesta força en una arma i conquerir la galàxia.

(Sensacine.com)

 

CRÍTICA

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: