MASCOTES 2

Títol original: The Secret Life of Pets 2 Direcció: Chris Renaud, Jonathan del Val Guió: Brian Lynch País: EUA Durada: 85 min Any: 2019 Gènere: Animació Música: Alexandre Desplat Distribuïdora: Universal Pictures International Estrena a Espanya: 9/08/2019


Apta per a tots els públics
Doblada en català

SINOPSI


En Max estima la seva propietària, la Katie. Viuen en un edifici de Manhattan i són feliços. Però un dia, descobrirà la realitat crua... el duran per primer cop al veterinari! (Gencat.cat)
Tornen el gos Max i els seus companys Gidget, Chloe, Mel, Luke i Pompon, tots ells mascotes que mantenen curiosos secrets en la seva vida a la ciutat de Nova York quan els seus amos no són a casa. És clar que la vida de Max canviarà per complet quan aparegui Liam, un nadó que és el fill de la seva adorada propietària Katie. Serà llavors quan els tocarà viure una aventura en la qual Max haurà d'enfrontar-se a les seves pors, i apareixeran nous personatges com Daisy, Rooster o el capità Pompon.

(Sensacine.com)
CRÍTICA

 

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: