EL CONSENTIMIENTO

Títol original: Le Consentement Direcció: Vanessa Filho Guió:  Vanessa Filho, Vanessa Springora. Libro: Vanessa Springora País: França Durada: 119 min Any: 2023 Gènere: Drama Interpretació: Kim Higelin, Jean-Paul Rouve, Laetitia Casta, Sara Giraudeau... Música:  Olivier Coursier, Audrey Ismael Fotografia:  Guillaume Schiffman Distribuïdora: VerCine Estrena a Espanya: 19/04/2024

Pendent de qualificació

Doblada en espanyol 
      

SINOPSI

París, 1985. La Vanessa té tretze anys quan coneix el Gabriel Matzneff, un home molt intel·ligent i manipulador. El reconegut escriptor de cinquanta anys sedueix la noia. L'adolescent es converteix en l'amant i la musa d'un home celebrat pel món cultural i polític. Perdent-se en la relació, gradualment comença a adonar-se de com és de destructiva i anormal la situació, fins que finalment veu el Gabriel Matzneff com el depredador que realment és. La Vanessa ara té un llarg viatge per alliberar-se de la seva influència i guarir-se del seu patiment.

(FilmAffinity)

CRITICA

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: