EL VAIXELL DE L'AMOR

Títol original: La petite vadrouille Direcció i guió: Bruno Podalydès País: França Durada: 97 min Any: 2024 Gènere: Comèdia romàntica Interpretació: Daniel Auteuil, Sandrine Kiberlain, Denis Podalydès, Bruno Podalydès, Florence Muller... Fotografia: Patrick Blossier Distribuïdora: Adso Films Estrena a Espanya: 17/07/2024


Apta per a tots els públics

Doblada en català / Versió original en francès, amb subtítols en català
      

SINOPSI

La Justine, el seu marit i el cercle d'amics troben una solució als problemes de diners: organitzaran un fals creuer romàntic per al Franck, un ric inversor entestat a seduir. Només hi ha un problema: és a la Justine a qui el Franck proposa aquest cap de setmana d'enamorats…

(Adso Films)

CRITICA

La nova pel·lícula de Bruno Podalydès és la comèdia estiuenca d’èxit a França. Protagonitzen aquesta comèdia romàntica el mateix director amb el seu germà, el també actor i guionista, Denis Podalydès (Fantasías de un escritor), Sandrine Kiberlain (Crónica de un amor efímero) i Daniel Auteuil (La belle époque).

Sobre l'origen de la pel·lícula, Podalydès comenta:

És un projecte que tinc en ment des del 2003, quan vaig començar a fer petits creuers fluvials amb la meva família. M'encantava aquest tipus de vacances. A poc a poc, vaig anar descobrint multitud de canals -és extremadament fàcil viatjar amb vaixell des del sud de França fins a Alemanya i fins i tot més enllà, tal és la riquesa de la xarxa de canals.

Però per a aquest tipus de viatge es necessita una relació tranquil·la amb el temps. Somiava amb una història que pogués desenvolupar-se amb aquest ritme i en aquest entorn. Aleshores va arribar la història d'aquest creuer, el seu efecte troupe m'atreia. El meu amor, sens dubte, per To Be or Not To Be, d'Ernst Lubitsch, que he vist una vegada i una altra i que tant em va impactar...”


Adso Films


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: